بلاگی برای فایل فولدر

معرفی و فروش انواع فایل های آموزشی

بلاگی برای فایل فولدر

معرفی و فروش انواع فایل های آموزشی

بلاگی برای فایل فولدر
طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

کار عملی اصلاح و تغییر رفتار

پاورپوینت تغییر رفتار

دانلود خلاصه کتاب تصورات تربیتی آیزنر

دانلود کاربرگ رشد مهارت های اجتماعی

آموزش مهارت های اجتماعی به کودکان پیش دبستانی

پاورپوینت روش تحقیق پیشرفته

روش تحقیق پاورپوینت

انواع روش تحقیق کیفی ppt

دانلود رایگان کارتهای ویسکانسین

دانلود رایگان تشریح مسائل مکانیک کوانتومی زتیلی

خرید کتاب مکانیک کوانتومی زتیلی

دانلود رایگان جزوه علوم تربیتی

جزوه کارشناسی ارشد علوم تربیتی

دانلود جزوه کنترل کیفی مواد غذایی

دانلود رایگان خلاصه کتاب اقتصاد خرد محسن نظری

نمونه تمرینات مقاومتی

فیزیولوژی تمرینات مقاومتی

طراحی برنامه های تمرین مقاومتی

طراحی سیکلهای سالیانه تمرین

فیزیولوژی قلب گایتون ppt

نمونه سوالات متون حقوقی 4 پیام نور

نمونه سوال حقوق مدنی 4 با جواب

جزوه متون حقوقی ۴ رشته حقوق

پاورپوینت کبد.کیسه صفرا وهپاتیت های ویروسی

عملکرد کیسه صفرا

بیماری های کیسه صفرا

نمونه کار عملی تغییر رفتار

روشهای تغییر رفتار

کتاب درآمدی بر نظریه‌های فرهنگ و جامعه‌شناس

درآمدی بر نظریه‌های فرهنگ و جامعه‌شناسی

بایگانی


دانشجویان و کاربران گرامی ،محصول مورد نظر شامل جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی ویژه آمادگی آزمون کارشناسی ارشد می باشد که با فرمت پی دی اف در 127 صفحه تهیه و تدوین گردیده است که پس از پرداخت انلاین محصول،می توانید این محصول را دریافت و دانلود نمایید.

جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی ویژه کنکور کارشناسی ارشد

با فرمت پی دی اف

در 127 صفحه

بخشی از متن:

فصل یازدهم: شاخص های میکروبی کیفی و بهداشتی مواد غذایی

خصوصیات ارگانیسم های شاخص کیفیت

۱) ارگانیسم های مورد بررسی باید در کلیه مواد غذایی که کیفیتشان مورد ارزیابی قرار می گیرند حضور داشته و قابل ردیابی باشند.

۲) رشد و شمارش آن ها می بایست رابطه معکوس با کیفیت فراورده داشته باشد.

۳) این ارگانیسم ها می بایست به راحتی شناسایی و شمارش شوند و به سادگی از سایر ارگانیسم ها تشخیص داده شوند.

۴) آنها می بایست در مدت زمان کوتاهی و ترجیحا در طی یک روز کاری قابل شمارش باشند.

متابولیت های میکروبی

این ترکیبات نیز ممکن است برای ارزیابی و پیش بینی میکروبی برخی محصولات مورد استفاده قرار گیرند که برخی از این متابولیت های میکروبی در جدول بالا آورده شده است.

نکنه تولید ثری متیل آمین (TMA) از تری متیل آمین N- اکسید (TMA0) که در نتیجه عوامل فاسد کننده ماهی به وجود می آید همراه با تولید اسید لاکتیک می باشد.

شاخص های ایمنی مواد غذایی

شاخص های میکروبی اغلب به منظور ارزیابی ایمنی و بهداشت مواد غذایی به کار می روند تا تعیین کیفیت محصول شاخص ایمنی ماده غذایی می بایست معیارهای مهم و معنی را دارا باشد که عبارتند از....

جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی ویژه کنکور کارشناسی ارشد

دانلود جزوه کنترل کیفی مواد غذایی


کتاب تکنولوژی مواد غذایی


دانلود رایگان کتاب کنترل کیفی مواد غذایی


کتاب تکنولوژی قند دکتر مصباحی



نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی