پاورپوینت جامع و کامل اختلال یادگیری خاص
کاربران گرامی ،این فایل حاوی مطالعه پاورپوینت جامع و کامل اختلال یادگیری خاص در حجم 119 اسلاید قابل ویرایش می باشد که پس از پرداخت آنلاین ،میتوانید این محصول را دریافت و دانلود نمایید.
- نام پاورپوینت : پاورپوینت اختلالات یادگیری خاص – Specific learning disorder
- رشته ها و گرایش های تحصیلی مرتبط : روانشناسی بالینی ، روانشناسی عمومی ، روانشناسی تربیتی ، روانشناسیکودک ، روانشناسی کودکان استثنایی ، مشاوره و راهنمایی ، مشاوره
- تعداد اسلاید :119
- فرمت فایل : pptx
مناسب جهت ارائه کنفرانس ؛ بسیار برای ارایه مبحث در کلاس مناسب می باشد چرا که دانشجویان هنگام ارایه مبحث تمامی نکات را به صورت جزء به جزء و کامل مشاهده می کنند.
جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت جامع و کامل اختلال یادگیری خاص در حجم 119 اسلاید، بخشی از متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .
محتوای اسلاید 3
اختلال یادگیری خاص
Specific Learning disorder
اختلال یادگیری خاص ، اختلال عصبی – رشدی با منشا زیستی و مبنایی است برای ناهنجاری هایی در سطح شناختی که با علائم رفتاری این اختلال ارتباط دارند. منشا زیستی عبارت است از تعامل عوامل ژنتیکی ، تکوینی ( اپی ژنتیک ) و محیطی که بر توانایی مغز در درک کردن یا پردازش درست و دقیق اطلاعات کلامی و غیر کلامی تاثیر می گذارد.
محتوای اسلاید 23
بسیاری از مطالعات مؤید این فرضیه هستند که عوامل ژنتیکی در بروز اختلالات خواندن نقش مهمی دارند. مطالعات نشان میدهند که 35 تا 40 درصد بستگان درجه اول کودکان مبتلا به اختلال خواندن دچار نوعی ناتوانی خواندن هستند. چندین مطالعه اخیر حاکی است که آگاهی آواشناختی (یعنی توانایی رمزگشایی اصوات و درک کلمات) با کروموزوم 6 ارتباط دارد. به علاوه توانایی شناسایی کلمات واحد با کروموزوم 15 ارتباط دارد. (کاپلان و سادوک، 2007).
سرفصل ها به شرح زیر است :
315.00(F81.5) همراه با اختلال خواندن
315.2 (F81.81 ) همراه با اختلال در بیان نوشتاری
f81.2) 315.1 )همراه با اختلال ریاضیات
عوامل خطر و پیش آگهی
ژنتیکی و فیزیولوژیکی
درمان اختلال یادگیری
ب- عوامل عصب شناختی
ج- تقارن نیمکرههای مغزی
تقارن نیمکرههای مغزی
د- غلبه طرفی مغز
هـ : عوامل حرکتی
و: عوامل شناختی
و: عوامل رفتاری
ح- عوامل محیطی
فرآیند تشخیص اختلال خواندن
آزمون های هوشی
راهکار های عملی جهت آماده سازی کودک برای خواندن
حافظه ی فعال چیست و چه اهمیتی دارد؟
حافظه ی فعال کلامی – شنیداری
حافظه ی فعال فضایی – بصری
کندنویسی دانش آموزان
علّتهای مختلفی برای کند نویسی وجود دارد
روشهای درمان کند نویسی